52687  11. 4. 2014 19:24:41 - fvcktroska

Bolest varlat (po sexu) namožené (?)

Dobrý den,
nevím zda-li fungujete jako poradna přímo, nebo jak to máte..Pokud ano, tak mám dotaz. Při sexu se mi natrhla uzdička u penisu, tekla z toho krev tak 20-30 sekund, dokud byl penis napnutý a v erekci, jak přestal stát přestalo to, doma jsem to omyl, dával na to dva tři dny hodně pozor, a nechávám to zarůst, co je horší že mě po tom druhý den začli bolet varlata, a zajímalo by mě, jestli to není tím, že je mám od přítelkyně jakože naražené, či přesezené, stalo se mi to při poloze, kdy byla ona čistě na mě, a já ležel. Bolí mě to třetí den, nedá se říci že bolí ,ale tak divný tlak, a už jsem to měl jednou když na mě čistě přítelkyně seděla venku někde na lavičce, měl jsem ztopořený penis a potom mě takto bolel, když si ho nahmatám tak mě nic nebolí, jakože změna bolesti to ne, ani bulky, ani nic zarudlého, jen takový tlak maličko, když ležím v posteli a probudím se ráno tak to necítím, jak začnu chodit a tak tak mě to začne bolet, spíše to cítím, není to bolest že bych to nevydržel, a myslel na to, spíše takový divný tlak.. Třeba když ležím na břichu v posteli a varlata jsou v klidu opřené o postel, tak to necítím někdy vůbec, někdy maličko.
Není mi ani 18, ale 17 let. Nevím co by mi řekli rodiče, kdybych šel někam k doktorovi, ale podle mě to mam naražené, nebo přesezené, ale nevím jak dlouho to trvá, mě se to stalo v pondělí a nyní je pátek, začal jsem to cítit druhý den po spánku.
Děkuji popřípadě za odpověď, přeji příjemný den

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Bolesti varlat nesouvisí s poraněnou uzdičkou. Při zhmoždění varlat se může rozvinout zánět a ten se musí léčit antibiotiky a protizánětlivými léky. Obvykle se ale projevuje zvětšením varlat a šourku. Může jít také o projev sexuální tenze a nedostatečného uvolnění

Komentáře uživatelů ...

Bader
12. 4. 2014 4:45:07
Natrhnutie uzdičky sa môže opakovať. Ak sa tak stane poraďte sa s urológom, a ten preťatím uzdičky to na stálo vyrieši. Podobná bolesť sa u mužov občas objaví. Jednak môže byť spôsobená tlakom ako to popisujete vy, ale i určitým sex. napätím, ktoré nebol kompenzované. V každom prípade ta bolesť už dosť dlho trvá. Ak neustúpi do pondelka radšej sa poraďte priamo s urológom.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie