52742  14. 4. 2014 22:18:20 - fmkl

Po operaci uzdičky

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat.. Byl jsem nedávno na operaci krátké uzdičky všechno je ok. ( vysvětlil jsem doktorovi že při stopoření nejde přetáhnout předkožka přes žalud tak doporučil toto) Ano pomohlo to ale stejně pořád to nejde zcela. je možný, že při pohlavním styku mohu před stopořením když je penis v klidu tak přetáhnou před kožku a pak nadále mít pohlavní sex? Snad jste mě pochopili když ne budu se snažit to napsat lépe. Je mi 16 let a opravdu se mi nechce na další operaci už teď jsem měl stím problémy. Tak jestli by stím nešlo udělat něco doma.. Děkuju za odpovědi

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Domnívám se, že byste to měl nejdřív vyzkoušet. Teprve až pozáte konkrétně nějaký problém, tak je vhodné řešení s lékařem.

Komentáře uživatelů ...

Bader
15. 4. 2014 5:32:18
Som trochu prekvapený, že lekár spravil zákrok len podľa vašeho popisu a predpokladal tým problém za vyriešený. Tak som to vydedukoval z vašeho popisu. Asi ste mal skutočne i krátku uzdičku..... . Skúste si niečo ešte prečítať a porovnať s vašim problémom na tému zúžená predkožka. A prípadne napíšte či je toto i váš problém.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot