53191  13. 5. 2014 10:06:27 - certovokopyto

Naražený penis

Dobrý den
Chtěl bych Vás poprosit o radu. V pondělí tj. 12.5. jsem spadl celou vahou na slabiny na železné úzké víko. Mám trošku odřené jedno varle, ale jen povrchově (o to se postaral kysličník). Dále mi trošku zmodral úd kousek od kořene. Mám za to, že je to jen naražené, tak jsem s tím zatím nebyl u lékaře (je mi to trošku trapné), tak bych rád nejdříve zjistil touto formou jestli to není nic vážného. Močení mě nebolí, erekce je v pořádku. Jen mě bolí v pravé straně podbřišku kam jsem v podstatě tím víkem dostal nejvíc. Přikládám foto. Předem děkuji moc za odpověď. Hezký den

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Naražený penis

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemá Vám byť čo trapné. To sa može stať komukoľvek a lekár je určený na to, aby ľuďom pomáhal a nie aby sa Vám smial, keď máte nejaký zdravotný problém. Nie je to nič vážne. Na modrunu si dávajte Heparoid masť, aby sa modrina rýchlejšie vstrebalůa. Inak žiadne iné opatrenia nie sú v tejto chvíli nutné.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
13. 5. 2014 17:50:33
Hezký den. Po tupém poranění jsou modřiny běžnou záležitostí. Pokud z penisu netekla krev, není přítomna krev v moči (moč by mohla vypadat jako voda, v níž se mylo maso) a navíc není přítomna ani v ejakulátu, ničeho bych se nebál. Nevšiml jsem si ani výrazného otoku, takže se zdá, že váš macek s dělovými koulemi budou v naprostém pořádku.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot