53251  15. 5. 2014 21:24:34 - Tomasek95

Prosil bych spíše jen o Váš názor

Zdravím,
rád bych se jen na něco zeptal. Mám takový menší problém s penisem. Když je v klidovém stavu, tak jde stáhnout předkožka v pořádku. Když je ale při erekci, tak už to jde trochu hůř a dostanu jí kousek za kraj žaludu. Když jí chci dát zpět, tak se za ten kraj vždy sekne a je to velmi nepříjemné to tahat zpátky přes žalud. Vím, že to bude nejspíš užší předkožka. Spíš bych chtěl slyšel vaší radu. Celkem mi to vadí. je pravda, že sex jsem ještě neměl, ale trochu se toho bojím, abych si předkožku nějak nenatrhl a tak... Prostě, přemýšlel jsem o obřízce, nejspíš by se tím ten problém vyřešil, ale chtěl bych slyšet Váš názor. Protože zase dost lidí se kterými jsem o tom mluvil mi říká, abych si obřízku nedělal. Když já si prostě myslím, že by mi pak bylo i pocitově líp. Děkuji mnohokrát za váš názor.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Je to zúžená předkožka a pokud není poraněná, tak by se měla ještě před sexem léčit kortikoidní mastí - ta kůži rozvolní

Komentáře uživatelů ...

Bader
17. 5. 2014 10:11:46
Predkožka sa nenatrhne nemajte obavy, ale je skutočne zúžená. Poraďte sa s urológom ľahšie stavy sa dajú riešiť i mastičkou.
Tomasek95
19. 5. 2014 15:12:20
Masticku uz jsem dostal. Nepomohlo to. Ani trosicku! :/

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot