53665  8. 6. 2014 0:32:26 - el3ment

Test na drogy v moči THC

Zdravím,
2x som "hulil" marihuanu 1x asi pred dvoma týždnami bol som celkom pod jej vplyvom "zhulil som sa" a druhý krát asi pred dvoma dnami som si 3x potiahol fakt málo a nič mi vobec nebolo už som ani nechcel. Otázka spočíva v tom, že o dva mesiace mám nastúpiť do štátnej služby. A budem sa podrobovať nejakému drogovému testu pri ktorom budem močiť na nejaký papierik či čo. Chcem sa spýtať, či mi to môžu v moči po 60-tich dňoch ešte nájsť. Nehúlim nikdy. Toto bolo len výnimočné. + ďalšia otázka, chodievam aktívne behávať každý druhý deň už pol roka..je pravda že pri aktívnom pohybe sa stopy THC v krvi a moči vytratia rýchlejšie? Prosím o odpoveď a Ďakujem!

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, možnost zjištění THC v moči je hodně individuální (záleží na hmotnosti, na fyzické aktivitě, na četnosti užívání, metabolismu organismu,....), ale celkově se uvádí doba 2-30 dní. Pokud již marihuanu nebudete užívat, tak po 60-ti dnech by neměla být látka v moči detekovatelná.
MUDr.Kazikova   MUDr.Kazikova [Praktický lékař]
Dobrý den, při jednorázovém požití drogy se může v moči objevit do 1 týdne. Při pravidelném užívání jsou to 1-3 měsíce. Jestli chcete mít klid, drogový test na THC v moči (jednorázový test) si můžete i zakoupit a otestovat se sám, stojí kolem 40 Kč.

Komentáře uživatelů ...

el3ment
18. 6. 2014 1:29:57
Dakujem pekne za odpovede. Mam este jednu otazku - je pravda ze fyzickou aktivitou napr. behanim vylucim kanaboidy z tela nejako VYRAZNE skor nez len cakanim? A je vseobecne znamy nejaky sposob,ktorym by sa THC dalo z mocu vylucit podstatne skor? Pomahaju napr Urologicke caje? Poprosim o odpoved na vsetky moje otazky. Budem velmi vdacny :) Dakujem!
MUDr.Ciefova [Internista]
18. 6. 2014 12:31:09
Fyzickou aktivitou se opravdu zvýší metabolismus a tím i vylučování THC z těla. Urologický čaj podle mě moc nepomůže, neovlivňuje složení krve, ale množství moči. Jestli chcete mít jistotu, můžete si v lékárně koupit test na THC v moči.