53742  12. 6. 2014 2:08:08 - samooo

Nedoliečena mykóza?

Po porovnaní si príznakov s inými ľuďmi a po vašom názore sa ukázalo, že mám mykózu na penise (žiadne viditeľné príznaky len olupujúca sa "koža" na žaludi) používal som Canesten vyše dvoch týždňov, no príznaky sa vrátili, tak som ho používal ďalej, tuba mi došla a príznaky sa opäť vrátili. Žiadne viditeľné príznaky len olupujúci sa penis a akoby zvráskavený žaluď. Bol mi odporúčaný aj Klotrimazol... je Klotrimazol účinnejší, alebo čo mi pomôže? Vopred ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak sa infekcia aj napriek cielenej liečbe vracia, tak je nutné preliečiť aj sexuálnu partnerku. Poprípade rozšíriť testy aj na iné, sexuálne prenosné ochorenia ako sú napr.: chlamýdie.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
13. 6. 2014 17:50:15
Canesten a Clotrimazol obsahují stejnou léčivou látku, liší se jen výrobce a značka. Pokud se stále loupe žalud, dojděte si na kožní. Co se týče vrásčitosti, neumím se vyjádřit, když nevidím foto.
Nahodnyhost
14. 6. 2014 22:20:13
Mykózám se daří ve vlhku. Zvláště v létě to je problém. Určitě bych doporučil volnější oblečení i spodní prádlo. Určitě by prospělo si nechávat co nejvíc i předkožku staženou dozadu, čímž žalud bude spíše v suchu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot