53749  12. 6. 2014 17:08:41 - marko191

Stresová inkontinencia ?

Dobrý deň, mám problém ktorý si neviem vysvetliť.Doteraz bolo úplne všetko v poriadku no bol som na jednej akcii, kde som si spomenul že som ráno zabudol ísť na WC (na akcii som bolo hodinu po tom čo som z bytu odišiel).V ten moment ako som si nato spomenul mám problém a to s tým že mám pocit ako by mi stale unikal moč..niekedy mám nutkanie na močenie a pritom by sa mi za normálu na WC nechcelo.Ten pocit mám odvtedy odkedy som si nato spomenul na tej akcii, no keď si skontrolujem či mi niečo uniklo, tak nič všetko je suché vôbec žiaden moč tam nieje.Pri močení ma nič neštípe ani nepáli.V oblasti brucha ma nebolí nič.Keď nato neakým spôsobom nemyslím tak je všetko v poriadku..lenže v takom stave v akom som teraz to proste nejde nato nemyslieť.Dal som si vyšetriť moč..tam bolo všetko v poriadku až na jednu látku alebo neviem čo proste niečo tam mám v pozitíve čo v pozitíve nemá byť.Vraj problém s trávením.Tak mám z toho úplny myš maš čo sa vlastne deje.Prosím o pomoc.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Podle Vašeho pocitu se jedná o dost subjektivní potíže, které nic znamenat nemusí. Urologické vyšetření by odhalilo abnormalitu. Může jít o dráždivý měchýř, dost subjektivní potíže mívají i chroničtí prostatici

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
12. 6. 2014 22:58:51
To máte tak pokud si budete říkat nemyslet na růžového slona, nemyslet na růžového slona... na co myslíte? Ano na růžového slona. To samé se dá navodit s pocity svědění, či bolesti atd. Je dokázáno, že pokud se intenzivně soustředíme na nějaké místo začne se více prokrovovat a potom ho můžeme cítit jako svědění, bolest, tlačení atd. Věřím, že u Vás je to vše způsobené právě psychikou. Opravdu se takhle dá vsugerovat ledacos. Zkuste se stím poprat nějakou činností, sportem atd. pokud to nepujde neváhejte a vyhledejte odborníka.
marko191
16. 6. 2014 15:16:23
Ďakujem za váš názor..no môže byť že je to spôsobené prechladnutím ? Postupom času to bolo už lepšie aj keď sa začalo objavovať jemne štípanie ale nebolo to nič bolestivé ako keď je ten moč len veľmi horúci.Boli sme na rybách a tam bola po čase zima ..zima až tak že som sa skoro triasol..v tom momente som to začal pociťovať a to som nato ani nemyslel..tak neviem dá sa také niečo vyliečiť liekmi ? alebo je to len čisto o psychike ? je nejaká inkontinencia ktorá je takto spôsobená ? psychikou ?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot