53814  18. 6. 2014 12:57:01 - prapra

Svědění v penisu a výtok

Dobrý den,
již tření den cítím šimrání až svědění v penisu. Respektive v močové trubici. Žádnou bolest či pálení necítím ani žádnou vyrážku či pupínky nemám. Třetí den se k tomu přidal výtok. Je bezbarvý a není zapáchající. Jen mám stále vlhký žalud. Před pár dny jsem byl ve vířivce a cca před týdnem měl se stálou partnerkou anální sex.
Co to může být? Popř. pomůže nějaká mast, která je běžně dostupná v lékárně?
Díky za odpověď

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Máte téměř jistě zánět močové trubice. Vyzvedněte si u lékaře, stačí i u obvodního tetracyklinová antibiotika.

Komentáře uživatelů ...

Bader
20. 6. 2014 6:57:10
Podľa všetkého pôjde o zápal. Vyhľadajte urológa a podrobte sa liečbe. Kým nebudete v poriadku vyhnite sa sex. styku. Ak sa symptómy po par dňoch stratia neznamená, že ste zdravý!!!!
prapra
27. 6. 2014 15:32:01
Byl jsem na vyšetření a na stěrech. Doktorka si myslela že jde o zánět a dala mi Deoxymiokoin 100mg a problémy odezněly. po týdnu byly výsledky ze stěrů byla mi zjištěna chlamydiová uretritida. Dostal jsem tedy Doxyhexal 200 na týden. Za měsíc jdu na kontrolní stěry. Existují nějaké doplňky které mohu užívat aby léčba byla efektivnější? už mám probiotika. A po této léčbě se toho zbavím a budu moct zase fungovat jako dříve? Jinak jsem úplně zdravý sportovec. Jsme z toho s partnerkou úplně v panice. Jsme spolu měsíc a ona několik měsíců předemnou nikoho neměla ale s posledním partnerem někdy na podzim při sexu krvácela. Já problém neměl nikdy žádný. Ona jde na vyšetření v pondělí. Jsou ty antibiotika dostatečná aby mě vyléčily bez následků? díky

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot