54011  30. 6. 2014 13:03:22 - PetrGm

Bolestivost nadvarlat

Zdravím, mám vleklý problém s nadvarlaty, střídavě levá strana. Stačí velmi malý tlak(oblečení v sedě, nepohodlné nastoupení do auta) a mám do noci o čem přemýšlet. Vyhmatal sem jako by zvětšené nadvarle, z mého pohledu, ale nejspíš bude jen citlivé. K tomu všemu mám pocit jako předmětu v samotném konci žaludu a tak jednou za týden mám slaboučký výtok(ani né kapka) z uretry,čirý bez zápachu. Podniknul sem během pěti let co se mi to připomíná několik akcí k napravení stavu a bez úspěchu, mám vyšetření od tří specialistů urologů, tři sonografické vyšetření a dva rozbory moči. Nikdy se nic nenašlo, na sono sem byl pokaždé vyslán od urologa s tím aby to nebyla rakovina varlat. Všechny výsledky negativní výživý stav obvyklý varlata bez změn. Se svojí ženou mám takřka dvouletou dceru, obě bez problémů, žena dle sebe i gynekologa zdravá. Zkoušel sem několikrát nadhodit možnost třeba chlamydiové infekce a ani jeden z doktorů není přesvědčen o této možnosti. Podle všech ukazatelů jsem zdráv... jediný problém je že mě to sem tam připomene že tomu tak nejspíš nebude.
V očích doktorů už si připadám jako simulant, ale hodně mě to omezuje v životě, dřív sem mohl dělat co sem chtěl dneska třeba kolo beru jako absolutně neproveditelnou zábavu. Děkuji předem za jakoukoliv radu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Chlamydiová infekce musí být ale samozřejmě vyloučena vhodným vyšetřením (výtěry, serologie). Pokud se jedná o funkční potíže - nemají objektivní příčinu, tak je možností pouze symptomatická léčba.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot