54136  6. 7. 2014 21:49:19 - monka77

Nepravidelne krmeni

dobry den. mam 2mesicniho syna -jsme na umelem mleku hipp anti-reflex (casto jsme zvraceli). bohuzel nejime pravidelne. jime po 10 - 15min. a pijeme tak 30ml. a meli bychom pit na jeden zatah 150ml a vydrzet by to melo na 4hodiny,ale mi tak nepapame. bohuzel ani moc nespime. uz jsem z toho zoufala. kdyz jsme doresili mlicko ,abychom nezvraceli,tak ted toto. prosim tedy o radu.jak to udelat, aby mi syn jedl to co ma na jeden zatah a vydrzel 3-4hod? moc dekuji za odpoved.

MUDr.Jarkovska   MUDr.Jarkovska [Pediatr]
Dobrý den. Pokud do dítěte opravdu nedostanete více než 30 ml najednou, mohlo by se jednat i o závažnější poruch trávení nebo o překážku v trávicím traktu. Bylo by vhodné dítě podrobněji vyšetřit - minimálně ultrazvukem bříška (k vyloučení pylorostenózy, kdy se jedná u zúžení přechodu žaludku do dvanácterníku), případně další zobrazovací metodou k vyloučení jiné vrozené vady. Pokud by to bylo v pořádku, řídila bych se radou v komentáři.

Komentáře uživatelů ...

Bader
8. 7. 2014 5:50:09
Je dôležité že mliečko v sebe udrží!!!!! Nie každé dieťatko sa dá zaradiť do nejakých tabuliek čo a ako MÁ. Každé dieťatko je iné a verte tabuľky platia len pre máloktoré. Buďte trpezlivá a nechajte maličkého nech si to riadi SÁM. On vie kedy je hladný a čo mu stačí. Nič nerobte na silu. Dôležité je, aby ste dodržovali návod od výrobcu mliečka. Ozaj to chce trpezlivosť a maličkému veriť.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí