54149  7. 7. 2014 20:13:59 - Lombardi

Prasklá žilka zespoda penisu + otvůrky vedle ní

Dobrý den.
Jmenuji se M. a je mi 23 let. Nevím, zda "prasklá žilka" je nejlepší výraz, ale pokusím se svůj problém popsat. Ve čtvrtek jsem si na svém penisu všiml, že žilka, která vede od uzdičky až k varlatům se zhruba v polovině penisu jakoby roztrhla a utvořila ostrůvek kůže mezi výstupky od žilky. Foto ukazuje, co mám na mysli. Dva podobné útvary mám také v částech, kde žilka pokračuje přes varlata (takže to vypadá jako drážka). Kromě této prasklinky se mi také utvořily vedle onoho místa malé otvůrky ve tvaru U, které vypadají jako nezvykle tvarované dírky. Nejsem si jistý, zda je to na fotce zřejmé, ale nacházejí se především nalevo od prasklinky, ovšem pár je jich i na straně pravé. Netrpím žádnými bolestmi, zvláštním svěděním v oněch místech ani problémy s močením, pouze kůže v místě prasklinky je jemnější a působí tenčí.
Dodatečné informace:
Minulé pondělí jsem měl nechráněný pohlavní styk se svou novou přítelkyní a nejsem si jistý, zda je tento úkaz na mém penisu mechanickým poškozením, příznakem nějakého onemocnění či zda se jedná o nějaký úkaz běžný při vývoji těla.
Nevím, zda následující informace má nějakou váhu, ale v místech, kde žilka pokračuje přes varlata, se mi před pár měsíci na této žilce začal utvářet útvar připomínající ucpanou žlázku. Vypadá to tak, že ono místo na žilce je jakoby nafouklé (ne však nijak výrazně) a má světlejší barvu místy do běla. Nevypadá jako pupínek, ale je podlouhlé po určité délce žilky. Toto též nezpůsobuje žádnou bolest ani svědění. Předem moc děkuji za Vaše rady a tipy.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Prasklá žilka zespoda penisu + otvůrky vedle ní

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jedná se o jizevnatý proces, který by mohl mít souvislost s autoimunitním kožním onemocněním. Dopručuji brzy vyhledat kožního lékaře

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot