5451  17. 10. 2009 14:17:16

Po půlroce vynechává menstruace

Je mi 17 let, mentruaci mám již 5 let a vždy tak čtvrt roku pravidelnou a pak se mi poposune (spíš se mi mentruační cyklus zráti, takže mentruuju dříve). Teď mám mentruační cyklus 25 dní, takže jsem měla dostat mentruaci ve středu (14.10) a dnes je sobota a nic. Pri tom mám od středy příznaky menstruace (bolí mě podbřišek, citliá prsa), ale mám jen celkem silný výtok. Už dva týdny mě bolí střídavě vaječníky a můj gynekológ mi řekl, že jsem asi někde nastydla a žádné léky mi na to nedal. Může tá bolest vaječníku mít vliv na vynechání menstruace? Doufám, že nejsem těhotná-antikoncepci zatím neberu a používam kondom. Gynekolog mi vaječníky vyšetroval sonem, tak by mě zajímalo, zda při tom mohl zjistit případně těhotenství.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud můžete být těhotná, tak doporučuji si udělat test. pokud bude negativní, tak musíte jít na vyšetření. Nic jiného se v tomhle stádiu už dělat nedá. Já netuším kdy jste byla na vyšetření, takže k větě "Gynekolog mi vaječníky vyšetroval sonem, tak by mě zajímalo, zda při tom mohl zjistit případně těhotenství." se nedokážu adekvátně vyjádřit.

Komentáře uživatelů ...

17. 10. 2009 15:29:14
mala by si si urobit tehotensky test.ja som mala presne take priznaky ako ty.pocit,ako pri menstrua.mierne bolesti v podbrusku,citlive prsia a menstr.mi meskala a zistila som,ze som tehotna.mala som ju dostat v nedelu 11.10 a do dnesneho dna ju nemam.tehotensky test som mala pozitivny a o 2 tyzdne idem k zenskemu tak dufam,ze vsetko bude ok,pretoze po dietatku sme s manzelom velmi tuzili.
19. 10. 2009 18:06:02
vcera jsem zacala slabe krvacet a dneska se to rozvinulo do normalni mentruace, takze by vse melo byt v poradku a tehotna bych byt nemela:)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky