54971  18. 8. 2014 9:34:22 - Mistake

Těhotenství při těchto podmínkách?

Dobrý den, možná jsem příliš paranoidní ale mám na vás dvě otázky. Myslím že se liší od těch co tu byly, tak prosím o odpověď.
1. Je možné aby dívka otěhotněla z preejakulátu na prstech? Nejsem si jistý jestli jsem se nějak nedotkl rukou té kapky, neboť jsem pak do ní vnikl prsty. A nebo je možné přenesení preejakulátu pusou? Měli jsme orální styk - líbání - orální styk. A jde mi o to jestli jsem ji to tam nepřenesl např. pusou.Upozorňuji že ani jednou nedošlo k setkání se našich pohl. orgánů a že jsem ani neejakuloval.
2. Druhý dotaz je tento: Je ji 15 let, menstruaci má cca 1,5roku a vždy to měla pravidelné max +-2 dny. Jenže když došlo k této události popsané v bodu jedna tak už v ten den měla 5 dní zpoždění menstruace. Nakonec jí dostala 16 dní po termínu(tzn. že délka cyklu byla 46 dní) a tedy 11 dní po té naše události. Menstruaci měla prý jako vždy 5 dní. Další menstruaci dostala už ale po 27 dnech. Moji otázkou tedy je, jestli je možné aby byla těhotná? Prosím o radu protože už jsem paranoidní a sleduji na ní vše.> Jestli nemá větší břicho, jestli se ji nelesknou oči, její náladu apod. Už jsem z toho mimo. Myslím že tento dotaz je zcela individuální. Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tehotná nie je. Ak si to chce overiť, nie je nič jednoduhšie ako si urobiť tehot. test!

Komentáře uživatelů ...

Mistake
21. 8. 2014 13:40:13
Jste si jistá? Tu druhou menstruaci co dostala po 27 dnech už má šestý den. Já jsem vážně neejakuloval a ani se nedotkl penisem její pochvy. Jediné mam pocit že jsem se dotkl preejakulatu (té kapky) a pak ji tam zavedl prst. Je možné aby byla těhotná? :(
Kacenka [Porodní asistentka]
26. 8. 2014 14:41:10
Som si istá, že tehotná rozhodne nie je. Prečo si neurobí test? Nechápem?!
Mistake
26. 8. 2014 19:29:48
No, ono vzhledem k věku a k tomu všemu. Prostě nemáme ani odvahu ho koupit. Když jste si Vy jistá tak se mi hodně ulevilo. Akorát pak jestli mi můžete vysvětlit jak je možné že se ji každou chvíli mění teplota,Jakože chvilku ji je horko a pak naopak zima a také nás zaráží že zrovna v tu dobu co jsme měli tu událost tak se ji to posunulo o 16 dní. Jindy to měla +- 2 dny. No a druhý dotaz: Jak je možné že holka která nikdy neměla pohlavní styk tak nemá panenskou blánu? Já chápu, že si to mohla přerušit i prsty. jenže žádné stopy krve. Měla je tam celé začali jsme jedním a skončili třemi, ale stále žádná bolest ani stopy krve. Nerozumíme tomu ani jeden. Když jsem se ji ptal jestli se to nestalo jindy, např při sportu nebo jestli blbě nespadla tak řekla že ne, a žádné stopy krve neměla. Opravdu nás to zaráží. Děkuji za odpověď. Jinak děkuji moc, že tu všem tak pomáháte. :)
Mistake
26. 8. 2014 19:38:18
Ono totiž toho těhotenství se obávám neboť jsem ten den než jsem byl s přítelkyní tak jsem ejakuloval, sice se pak osprchoval ale nejsem si jistý jestli jsem se vymočil. Proto mě právě zajímalo jestli tím, že jsem se dotykem té kapky a pak jak ji zavedl prsty do ní nemohla otěhotnět. Vím že ten den jsme hluboko nebyl s těmi prsty.
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 8. 2014 7:20:18
Rada do budúcnosti, aby ste takéto stresy už nezažívali, vždy pri styku používajte prezervatív a budete mať kľud! V tomto veku cyklus pravidlený byť ešte nemusí. Stres, únava alebo cestovanie, či vyššie teploty v lete možu cyklus ženy narušiť, preto ten posun. Keď krvácala a pomerne dlho, tak o tehotenstvo skutočne nepojde! S panenskou blanou sa nemusela narodiť. Nie je to také časté, ale stáva sa to, alebo o ňu prišla v detstve pri nejakom vážnejšom páde/ úraze. Takže nie je podmienkou, že sa panenská blana poruší len prvým pohlavným stykom. Alebo ju natoľko pružnú, že ju tam má ale k jej porušeniu nedošlo a preto nekrvácala. Príčin je viacero!
Mistake
27. 8. 2014 10:24:46
Ale my se tady bavíme pořád jenom o tom možném přenosu prsty. My jsme žádný pohlavní styk neměli. A vlastně ni nedošlo k té ejakulaci. Takže nevím jak jste to myslela a k čemu by nám kondom vlastně byl, když šlo jen o činnost popsanou výše.
Mistake
27. 8. 2014 10:49:39
A áno, podle jejich slov krvácela. Ten první měsíc jak se ji to opozdilo o 16 dní tak krvácela 5 dní. A za 27 dní dostala druhou menstruaci a ta trvala 6 dní.
Kacenka [Porodní asistentka]
28. 8. 2014 16:12:12
To bola rada do budúcnosti! A uzatváram túto tému: Vaša priateľka po týchto aktivitách nemože byť tehotná!

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk