55059  22. 8. 2014 22:55:47 - Dandis

Svědění žaludu

Dobrý den,
už několik dní mě opakovaně trápí svědění žaludu. Na žaludu se mi vyskytuje na jednom místě pupínková vyrážka se specificky slabém zápachovém výtoku z vyrážky. Pohlavní styk jsem měsíce neměl a objevilo se to až teď, takže z toho to být nemůže. Měl jsem z pracovních bot vyrážkovou plíseň, která vypadala i zapáchala podobně ale tu jsem léčil a zmizelo to a už bych ji mít neměl, teď si myju celé tělo jednou žínkou nebude to tím? Také jsem se v práci na záchodech nechtěně otřel žaludem o mísu nemůže to být také možná příčina? Prosím o radu a instrukce děkuji předem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Kromě důsledné hygieny a sexuální abstinence zkuste mazat Clotimazolem. Pokud nezabere, tak zajděte na kožní

Komentáře uživatelů ...

Bader
23. 8. 2014 7:49:07
Ak máte vyrážku, ktorá má výtok i zapácha bolo b lepšie navštíviť kožného lekára. Na umývanie celého tela asi nie je vhodná "žinka" - skutočne prenášate nechtiac v nej všetky baktérie po celom tele. Svrbením sa prejavuje i mykóza, ale to by lekár pri vyšetrení spoznal.
Jarda1
23. 8. 2014 16:22:41
Souhlasím s názorem výše. Žalud by měl být umýván pod tekoucí vodou, nemáte-li k dispozici sprchu, tak třeba v umyvadle. Možná zkuste antimykotický krém, oplachujte žalud vícekrát za den čistou vodou. Může pomoci i nechávat žalud co nejvíc na vzduchu, tj mít předkožku staženou dozadu. Pokud by po týdnu byly problémy dál, tak určitě navštivte kožní ordinaci.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot