55121  26. 8. 2014 16:04:08 - Michal91

Jizva na žaludu

Dobrý den,
mám 23let a mám stálou partnerku vice jak 4roky.Během vztahu se mi na žaludu udělala jizva,teda aspoń si myslím že je to jizva,která asi vznikla + - prěd 2roky.viz přiložené foto.Mám pocit že mi ta jizva postupuje dál(z levé strany k pravé straně).Nevím si s tím rady.Ani kam bych s takovým problémem měl jít jestli k urologovi nebo ke kožní.V sexu s partnerkou a ani při masturbaci nemám žádný problém.Nebolí to a ani jinak se to neprojevuje.Akorád se má partnerka málo zvlhčuje a používáme lubrikačni gel.A někdy sem tam i bez gelu.Je možné že to může být z málo zvlhčené vagíny?Co mám dělat dál?Je nečeho se obávat?Děkuji za odpověď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Jizva na žaludu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Mohlo by jít o vystupující podkožní cévu, s čímž nic neuděláte. Nejde ale přesně rozlišit, zda nejde o jizevnatou tkáň. Doporučil bych primárně vyšetření kožním lékařem

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
26. 8. 2014 17:48:20
Mně to nepřijde jako jizva, ale jako vystouplá žíla. Stoprocentně z fotky se to nepozná, ale snadno se to pozná, když to zmáčknete. Část před zmáčknutím by měla se měla chovat, asi jako když na paži se dá manžeta pro odběr krve - žíly ještě více naběhnou. Naopak za místem stisknutí by mělo být bez krve. Jestli jde o tento případ, tak co s tím by řekl urolog. Buď tu žilku sklerotizvoat, tj. píchne do ní nějaký roztok, tím se žíla znepřístupní pro průchod krve a časem z ní zbyde jen vazivo. Nebo nechat být. Dle mého to ale vypadá na žilní kresbu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot