55137  27. 8. 2014 13:43:20 - Lupinek

Velká žíla na předkožce pod žaludem

Dobrý den,
vždycky po delším pohlavním styku nebo masturbaci mi na penisu vystoupí hodně žilek, nicméně jedna žíla, která se po přetažení předkožky "usadí" pod žalud mě celkem trápí. Mám také zřejmě o něco kratší uzdičku, ale pokud bych předkožku stáhl ještě o něco víc, žíla se natáhne směrem dolů a je opravdu celkem velká (hlavně pokud bych měl větší erekci než na fotce). Je to jenom můj psychický "problém" nebo by se s tím mělo/dalo něco dělat?
Předem děkuji za každou radu či názor.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Velká žíla na předkožce pod žaludem

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jedná se pouze o kosmetickou záležitost. Samozřejmě by byla možná obřízka, jiná možnost asi není.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
27. 8. 2014 20:09:33
Možná by to chtělo víc fotek. Trošku mi připadá, jestli nemáte předkožku trošku úzkou, která by pak způsobovala, že odtok žilní krve z předkožky je horší a žíly naběhnou. A čase mohlo dojít k rozšíření. Na fotce to vypadá, jak kdyby v místě té rozšířené žíly byla předkožka k žaludu přilepená. Ale spíš půjde o rozšířenou žílu, která se dotýká žaludu. Asi bych s tím zašel na urologii. Pokud máte užší předkožku, tak by případná obřízka vyřešila problém jak zaškrcování vzadu, tak i již rozšířených žil v předkožce. Ty by v rámci operace byly odstraněny.
Lupinek
28. 8. 2014 8:03:15
Ta předkožka ze strany s žílou jde stáhnout v pohodě (žíla se pak natáhne), ale jak jsem psal, mám trochu kratší uzdičku.
Jarda1
28. 8. 2014 23:05:35
Z obrázku mi přijde, jakoby předkožka byla trošku užší. Kratší uzdička by totiž žalud ohýbala dolů, což tam patrné není. Každopádně si zajděte k urologovi a prokonzultujte. Pak jde i o to, nakolik Vám to vadí. Jestli Vás ta zvětšená žíla otravuje, ať už při sexu nebo psychicky, asi bych si nechal provést obřízku (ta by měla být na zdr. pojištění). Pokud by Vám to vůbec nevadilo (což asi není ten případ) a lékař by řekl, že to nic není, tak bych to tak vzal. Přijde mi, že ta žíla musí vadit při masturbaci, neumím si představit, jak byste tou předkožkou pohyboval rychle sem a tam. Jinak výrazná žilní kresba na těle penisu je zcela normální, to má snad každý.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot