55237  2. 9. 2014 18:07:56 - HeLL04

Nechtěně těhotná

Dobrý den,
mám takový problém s mým přítelem jsme spolu už skoro rok a měli jsme pohlavní styk, jenomže nám praskl kondom. Mysleli, jsme že se nic nestalo že to neproniklo do vajička, jenomže když měla přijít menstruace a nepřišla ani po týdnu. Udělala jsem si TT a vyšel pozitivní. Dítě nechci ještě studuji, co mám dělat?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ dieťatko nechcete, mala by ste čím skor vyhľadať svojho gynekológa a požiadať o vystavenie žiadosti na UPT - interrupciu a ísť na zákrok.

Komentáře uživatelů ...

veronika1999
2. 9. 2014 23:19:05
Být tebou tak bych si to dítě nechala akorát by jsi potom litovala toho že sis ho nenechala , kdyby jsi viděla ty šťastný rodice.Zkus se nad tím zamyslet ale je to jen na tobě taky podle toho kolik ti je jestli ti je 20 tak bych si ho asi taky nenechala, protože ti to zkazi celý zivot ale jestli ti je 25 a vic tak bych si ho nechala byla by jsi určitě šťastná.A vlastně ty studujes tak to teda nevím hned když dostudujes se zase starat o mimino no tak to teda nevím ale myslim že jestli máš řada děti tak by jdi byla určitě šťastná.Ale je to taky na tvým partnerovi jestli ho bude chtít a jestli ti bude pomáhat se o něho starat.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk