55469  16. 9. 2014 16:33:10 - manape

Vřed na penisu

Dobrý den,
na penisu se mi udělal vřed o průměru cca 1cm. Nebolel a nepálil. Vypadal téměř jako akné (Trpím na akné). Měl světlejší barvu kůže. Po vymáčknutí z něho vytekl pravděpodobně hnis, to jsem asi neměl dělat :/. Postupně času se zmnešoval. Po 5 dnech se mi na něm udělal červená tečka (jako pupínek po šťípnutí komárem). Dnes je to asi 10 dní poté. Trošku se ta zahojilo a nyní už tam mám jen zarudlý flíček, který nijak nepálí ani nebolí. Co mě zaskočilo je, že když jsem ho krapet zmáčkl, vyteklo z něho trošku krve (pravděpodobně), opravdu jen malinko!
Nevíte co to mohlo být? Může to být nějaká pohlavně přenosná nemoc? Chlamídie? Vřed mi zcela zmizel. Měl sem možná dojít k urologovi hned a nečekat, zda to nebude jen zanícený kožní žlázka nebo tak něco. Občas mi zarudlé místo svědí. Jiný problém nemám! ps fotografii vředu při prvních příznacích nemám! pouze tu po 10 dnech. Děkuji za odpověď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Vřed na penisu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Vzhledem k množství žlázek v okolní kůži šlo zřejmě o zánět kožní žlázky. Nyní je však vyhojen a je to relativně častá a neškodná záležitost - obzvlášť, když si ji pacient mačká

Komentáře uživatelů ...

Bader
17. 9. 2014 14:14:19
Je to bežné po silnom tlačení na povrchu kože. Nejde o žiadnu pohlavnú chorobu. Tak ako ste napísal vyvolal ste to vytláčaním. Nechajte to upokojiť pár dní. Udržiavajte to čisté.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot