55503  19. 9. 2014 6:28:41 - Lenka001

Vypadavanie vlasov, neschopnost schudnut

Dobry den,
uz dlhodobo ma trapi problem , ze vaha neklesa tak ako by mala aj ked sa stravujem podla vsetkych spravnych zasad zdravej vyzivy. Do toho vsetkeho ma trapi este nadmerne vypadavanie vlasov a slabe nechty. Viete mi poradit co robit? Mam pocit ze v mojom pripade ide o zle vstrebavanie zivin do tela , teda aj zle travenie potravin. Niektore potraviny mnou doslova iba prejdu(v nezmenenej forme, ak viete co tym myslim). Cvicim 6x do tyzdna a snazim sa budovat svalovu hmotu , no moja postava sa absolutne nemeni, som z toho nestastna. Ak by ste mi vedeli pomoct a odporucit co mam pouzivat a co robit , bola by som vam vdacna. Dakujem. Alergik na lepok niesom, mierne na laktozu ale tu som takmer vyradila a ak zjem nieco mliecne pouzivam stale laktazan.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, obtíže mohou být způsobeny poruchou funkce štítné žlázy, nechala bych si tedy provést odběry na hormony štítné žlázy cestou praktického lékaře). To, zda se vám dobře vstřebávají látky, by určily i odběry krve (nejlépe se to pozná na železe). Bohužel i genetika na formování postavy má vliv a člověk se může snažit hubnout sebevíc.
Bílý povlak na jazyku může být z přemnožení kvasinek, u poruch imunity. Taktéž zapáchající dech, kde primárně je nutno ale vyloučit problém v dutině ústní (zuby).

Komentáře uživatelů ...

Lenka001
19. 9. 2014 6:32:44
obas ma ako kebx pali brucho zvnutra a taktiez mavam casto zltkasty povlak na stolici, biely jazxk a zapachajuci dych, uz neviem co s tym