55676  29. 9. 2014 21:16:37 - anonym123tzu

Krvácení po uspokojení

Dobry den,
mohli by jste mi prosim poradit? Je mi 13, kdyz jsem se uspokojovala asi tak 10cm předmětem tak jsem asi jela moc hluboko ,ale vůbec to nebolelo . Nevím jestli jsem si neco neudelala, protoze hned potom ze me vytekl nejaky roztok červeno hnede barvy, ale jenom trochu . :/ tak nevím jestli jsem se protrhla nebo jestli jsem to dostala , jelikoz pred tim jsem nikdy měsíčky nemela. Jsem v nejakem nebezpečí? Co s tim mam delat? Děkuji predem za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak ste si ten predmet dávala do pošvy, tak ste si najskor pretrhla panenskú blanu a preto ste krvácala. Obvykle do 24 hodín, by krvácanie malo ustúpiť. Pri zopakovaní činnosti sa to ešte može pár krát objaviť. Nie je to nič vážne a nemusíte sa báť dosledkov. Len opatrne! K uspokojovaniu používajte predmety na to určené, tým myslím vibrátor, alebo vlastné prsty a nie iné predmety a veci, ktoré možu byť jednak špinavé a jednak ostré a možu Vás zraňovať. To by už v poriadku nebolo!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie