55730  4. 10. 2014 10:32:48 - Dawid

Zvýšená prudkce ejakulátu - výtok z penisu - nález

Dobrý den,
chci poprosit o radu, jak mám postupovat dál. Mám vážný problém v posledních 3 týdnech: V extrémní míře se mi tvoří ejakulát, tak pořád musím masturbovat (ne z nějakého prožitku či potěšení), zhruba jednou za půl hodiny, pokud se mi toho ve vysoké míře nasbírá tak i několikanásobně po sobě). Pokud nemasturbuji tak okamžitě se mi začne točit v hlavě, hledám postel, mám tlaky v hlavě a začnu se třepat. Nemůžu se normálně najíst ani napít. Bez masturbace má velké problémy se normálně vymočit. Cítím se pořád plný. V noci nemůžu normálně spát.
Je mi 25 let (často chodím do posilovny a jezdím na kole)
Urologové mi zjistili Nález v ejakulátu:
Aerobní kultivace:
1. ++ Morganella morganii
2. +++ Staphyloccoccus haemolyticus
2. ++ Enteroccoccus faecalis
Citlivost na antibiotika:
ampicilin R i C amoxicilin+kys.klavulanova R
cefalotin R ofloxacin C
gentamicin C kolistin R
cotrimoxazol C
ciprofloxacin C
bacitracin C
Kultivace Neisseria Gonorrhoeae - nález negativní

Urologové mi nasadili OFLOXACIN a Neurol.
Léky beru zatím 2 dny. Byl bych rád za jakoukoliv radu či doporučení. S pozdravem Dawid Bilko

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jeden problém, čo máte akútne, je zápal, na ktorý ste dostal cielenú liečbu, takže po tejto stránke by ste mal byť v poriadku.
Druhý, asi pre Vás vážnejší problém je nutkanie masturbovať respektíve skor "potreba" uvoľnenia. Nie som v tomto smere veľký odborník a nie som v tejto sfére tak zaškolená, ako sexuológ, ale zhodou okolností som nedávno čítala článok o mužovi, ktorý má aj 100 ejakulácií v priebehu dňa. Táto porucha sa volá: Persistent Genital Arousal Syndrome - čiže porucha nepretržitého pohlavného vzrušenia. Bohužiaľ zatiaľ sa to liečiť nedá. Takto postihnutí ľudia sú často krát uveznení doma, odrezaní od okolitého sveta a často trpia až bolesťami. Neviem, či je práve toto váš problém, chcelo by to po skončení ATB liečby konzultáciu s odborníkom, hlavne ak to začalo až s jej súvislosťou. Možno po vyliečení zápalu, sa Vám uľaví sa problém s nutkaním masturbovať mať nebudete.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
4. 10. 2014 16:13:26
Přijde mi, že si někdo vymýšlí.
Dawid
4. 10. 2014 22:42:35
Tak jestli si myslíš, že si vymýšlím, tak ti můžu doložit naskenované laboratorní výsledky, jestli nevěříš. Myslíš si, žebych si dělal jako srandu jo tady ? Urolog mi říkal, že to je velmi vzácné, ale vyskytuje se to, nepřál bych to nikomu fakt.
Jarda1
4. 10. 2014 22:56:24
Nevím, komu ty tykáš. Občas sem napíše nějaký úchyl, přestože toto je seriozní poradna.
Dawid
14. 10. 2014 16:28:54
Děkuji moc za informaci. Ještě bych se chtěl zeptat. Prosím Vás a nevíte náhodou jestli existují nějaké tabletky na potlačení tvorby ejakulátu ? Nebo něco na snížení tvorby testosteronu, které by výrazným způsobem nepoškodily funkci mužského pohlavního ústroji. Ofloxacin mi nezabral a bylo mi po nim špatně, a urologové, za kterými jsem byl už neví co mi proti tomu dát. Byl jsem aj za sexuologem ale ten mě odmítl, že prý nemá na mně potřebná zařízení. Už si nevím rady. Mám pořád pocit plnosti ejakulátu a když ho nechám vytéct, tak se do hodiny ani ne úplně zas naplním. Jde především o sekret.
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 10. 2014 12:04:49
Mile rada by som Vám dala nejakú radu a pomohla, pretože asi to bude pre Vás veľmi nepríjmené, ale o žiadnych liekoch neviem. Skúste viac športovať, zvýšte proste fyzickú aktivitu, vrcholový športovci, zase riešia problém s nedostatočnou erekciou a problémom pri styku všeobecne. Rovnkao na množstve ejakulátu sa podiela celkový denný príjem tekutín, takže skúste to nejak zredukovať ale tak aby ste minimálne 2 litre denne vody vypil. Ale pite skor často v menších dávkach. Inak ma už nič nenapadá :-( Snáď to k niečomu bude. Na vašom mieste by som sa obrátila na iného urológa ev. sexuológa. Možno by som skúsila aj alternatívnu medicínu ako je napr. TČM (Tradičná Čínska medicína) alebo Bachove kvapky.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot