56198  4. 11. 2014 10:51:15 - gaco

Vyšetrovanie v spodnom prádle?

Dobry den,
moja priatelka chodieva k lekarovi kazdeho pol roka. Kte ju doktor vizlecie do spodneho pradla (celu) pri com jej kuntroluje iba brucho. S nohami jej nic neroby. Mne osobne mi to pride hlupe a uchylne. Priatelka ma chorobu ktora trva od raneho dectva. Predom dakujem za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ chodí len k endokrinológovi, ako píšete v komentári, tak rozhodne sa nemusí vyzliekať. Lekár k zhodnoteniu štítnej žľazy potrebuje mať voľný prístup ku krku. Nič viac. Počínanie lekára by som riešila! Vašej priateľke neprišlo divné, keď chodí len na kontroly štítnej žľazy, že lekár po nej chce, aby sa vyzliekla celá?!? To mi nie je celkom jasné! A ešte mi nie je jasné, prečo jej kontroluje brucho, keď chodí k nemu so štítnou žľazou? Váš dotaz je trošku zmätený a nejasný!

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
4. 11. 2014 14:07:24
Neuvádíte nemoc, s kterou se Vaše partnerka léčí. U řady nemocí je nutné zkontrolovat i nohy, i když s nimi zdánlivě nemoc nesouvisí. Potíže se srdcem nebo některé interní nemoci mohou způsobovat otoky nohou. Může ho zajímat, jestli nevznikají křečové žíly. Nebo lékař chce vidět i podbřišek. Dle mého názoru je zcela v pořádku, pokud lékař pacienta nechá svléknout. Nedělá to určitě pro své potěšení.
gaco
4. 11. 2014 20:53:59
Priatelka ma choru ztitnu zlazu. Takze brucho ani nohy nijako nesuvisia z stitnou zlazou podla mojho nazoru je dost uchylne ket jej povie nech sa vyzlecie. Aj moja teta ma rovnaky problem. Raz isla k tomu doktorovi a ties vizlecte sa, potom zasla o rok do ineho mesta a tam sa pitala ci sa ma vizliest a doktor nie potrebujem len krk. Tak mi prosim vysvetlite preco to roby ? Viem je to doktor ale vady mi to hrozne ! Ja to moje dievca a nechcem aby ju opchytkaval a spehoval. Prosim poradte da sa tomu zamezit ?