56290  9. 11. 2014 8:04:47 - Winsabless

Lymfatická soustava - voda v žilách

Dobrý den,
Nemám názor odborného lékaře, protože pokud mám pravdu tak ty mi to zdraví zničili už dost. Ve skratce se jedna o lymfatickou soustavu, s poruchou a naslednim hromadenim tekutiny v celom krevnim obehu (v zilach). Prišel sem nato náhodou a omylem oslabil kuzi na stehne cim se mi doslova celý den ta voda "vypoustela." Podařilo se mi odbourat potíže pomocí ovoce, mocopudnych latek a logicky tak cca 10l vody denne. Za posledný týden avšak došlo k výraznému zhoršeniu. Potřebuji slyšet približně co mi je. Abych mohl efektivneji zahájit psychickou sílu. Proste vědet kvalifikovaný názor, abych si v mozku nastavil. "Ne! (nazev problemu), mně rozhodně nepokoží. Ostantně jako i několikrát předtím. Děkuji.S pozdravem Adam Luhovy.

(P.S. v případe záujmu, co to je psychická léčba, mne klidně kontaktujte. Žádný vám nikdy na zdraví nepomůže a celá příbalová informace je o tom vsugerovat vám účinky, ale i ty vedlejsi do podvédomí, a to už to zařídí samo)

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Dobrý den Adame,
pravděpodobně Vás moc nepotěšíme, ale bez vyšetření, které obnáší i fyzický kontakt a fyzikální či laboratorní vyšetření, se diagnóza stanovit nedá.

Nejste-li však spokojen s péčí svého obvodního nebo i odborného lékaře, máte možnost vyžádat si posouzení od jiného specialisty.

Komentáře uživatelů ...