57005  1. 1. 2015 21:43:47 - martas20

Páleni a zarudnuti zaludu

Dobry den uz treti den mam problem s žaludem ..mam ho zarudnuti a obcas me pali muze to byt alergicka reakce .na sprchovy gel ?? ,dekuji

Dr.dermatologie   Dr.dermatologie [Dermatolog]
Dobrý den, vynechala bych jakoukoliv kosmetiku na přirození i mechanickou iritaci penisu. Pokud by příznaky přetrvávaly či se objeví evnt. výtok z močové trubice, vyrážka či celkové příznaky jako je zvýšená teplota, bolest v krku, kašel, rýma, mohlo by se jednat o bakteriální infekci (např. Streptokok) a v tom případě bych ihned navštívila urologa.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
3. 1. 2015 0:09:32
Předpokládám, že sprchový gel používáte už delší dobu, tj. nezačal jste ho užívat před 3 dny. Mohlo by snad jít o alergii na konkrétní gel, který nemáte ozkoušený. Žalud a předkožku obvykle není třeba mydlit mýdlem či gelem, nicméně při sprchování přes ty partie stejně pěna stéká, pokud mydlíte tělo a nebo šampon z hlavy. Jestli jste zkoušel novou značku sprch. gelu, tak ho pár dní neužívejte, pokud potíže neodezní do týdne, pak zajděte k lékaři. Žalud a předkožku speciálně nemydlete, sprchujte jen čistou vodou, co steče z těla, by tolik vadit nemělo.