57007  2. 1. 2015 1:13:32 - lulik1

Zuby viklání

Dobrý den,
potřebuju pomoct už delší dobu asi rok se mi viklají 2 přední zuby, ale furt stejně.Tak jsem to chvíli nechal a asi měsíc se už snažim jíst hodně vitamínu c a hodně si čistit zuby, ale beze změn a tak jsem se díval na internet a četl jsem něco o paradontoze, ale žádný z těch uvedených příznaků nemám to znamená nemám krvácení z dásní, nemám zarudnutí ani otok dásní, nemám zápach z úst ani mě nebolí zuby, ani tlak v zubu a ani nemám vznik mezer mezi zuby sice ale trochu mám pocit že mám takovou dírku mezi zuby a to jsem dříve neměl, ale asi to bude špatnym kartáčkem který je moc hrubý a taky jsem byl nedávno u zubařky a pochválila mě že mám hezké zuby, a tak se chci ujistit že to nic není.

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Doporučuji navštívit Vašeho stomatologa, který je nejlépe obeznámen se stavem Vašeho chrupu. Pro posouzení aktuálního stavu je také nejlepší osobní konzultace s lékařem.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
3. 1. 2015 0:04:08
Toto by měl posoudit zubař, zajděte na stomatologii. Posoudí stav, doporučí co dál. Zuby se viklat rozhodně nesmí! Jinak k zubaři máte chodit pravidelně dvakrát ročně na pravidelnou kontrolu, i kdyby potíže žádné nebyly. Pokud k zubařce chodíte, tak se jí zeptejte, o co jde.