58014  14. 4. 2015 8:01:04 - Michalko

Bolest v hrudi

Dobrý deň.
Už asi dva týždne bolí nos tak že pri prudšom dotyku to bolí. Občas ked si ho chcem vyfúkať tak vyc´hadza len krv alebo krvavé šušne. Neviem či to ma niečo spolu spoločné ale mám aj upchaté lave ucho každé ráno. No potom po pár hodinách to prejde. NO dnes sa mi stalo všetko dokopy + som cítil silný tlak na hrudi a tupú bolest. A pridala sa ktomu aj pravá lopatka. Tým že som sa zle asi vyspal nebude. Kedže mam ortopedický madrac a vankúš. Mohli by ste mi prosím poradiť? dakujem

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, můžete mít chronickou rýmu s podrážděnou nosní sliznicí, která je pak bolestivá a citlivá (často krvácí), současně při chronické rýmě se tvoří záněty ucha. Určitě bych došla na ORL, není normální mít každý den zacpané ucho.
Co se týká bolesti na hrudi, nejspíš nemá nic společného s výše uvedeným. Neuvádíte váš věk, ale nejspíš jste mladší, bolest mohla vzniknout skřípnutým nervem (i nezávisle na tom, že máte ortopedickou postel), ale lepší by bylo, kdyby vás vyšetřil praktický lékař, a zároveň poslechl plíce (dýchání).

Komentáře uživatelů ...

Michalko
14. 4. 2015 8:12:20
Rád by som len doplnil. Že som nikdy nebýval chorý. Už dva roky som nemal ani len zvýšenú teplotu. A takéto veci sa mi nestávajú. Na lekárskej prehliadke som nebol tak rok.
Michalko
14. 4. 2015 9:09:26
Mám 21 rokov. Pravidelne športujem a snažím sa jedávať zdravo. Samozrejme dakujem za radu. Svojho lekara určite navštívim.