58032  20. 4. 2015 11:51:45 - Ombre123

Červene vyrážky (fľaky)

Dobrý deň
Chcel by som sa spýtať či by ste vedeli poradiť, na penise sa mi vytvorili take červene fľaky ktoré sa niekedy aj lupu. Neviem od čoho by som to mohol mat a či to náhodou neni nejaká pohlavná choroba. Urológ mi bral výter a nic som tam nemal. Kozna mi dala nato krém ale ani po 4 dňoch mi to neprechádza ...môže to byt mykóza ak ano co nato mám použiť ? (Kozna mi vypísala : IMACORT krém,ktorý velmi nezaberá )

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Červene vyrážky (fľaky)

MUDr.Jarkovska   MUDr.Jarkovska [Pediatr]
Dobrý den. Pokračujte v mazání Imacortem ještě týden, když by šlo o mykózu, měl by krém zabrat, tento krém také působí proti bakteriím i neinfekčním zánětům (ekzém). Když se stav nezlepší jděte opět ke kožnímu lékaři.

Komentáře uživatelů ...

drAdam
21. 4. 2015 17:31:47
Jako všem radím, udržujte hygienu... Zkuste zajít k urologovi znovu ať vám přepíše něco jiného, s tímto se nedá nic moc doma udělat..
Ombre123
22. 4. 2015 22:54:54
Tomu nechápem co znamená dodržovať hygienu,kedže sa sprchujem ráno aj večer a v lete aj viac krát, musím este viac ci ako ste to myslel?...a urológ mi povedal na to ze on stym nic nemá mám ist ku koznej a Kozna mi dala iba ten krém "IMACORT"....a podľa vás to môže byt nieco vážne ?