58042  25. 4. 2015 0:19:37 - Jano1111

Červene flaky-penis

Dobry den,
dnes sa mi na zaludi a dole v jej okoli vytvorili cervene skrvrny a len naozaj mierne to sverbi. Podobne problemy sa mi uz stali, vyskytuje sa umna niekedy bakteria enteroccocus, teraz to mam vsak asi viac. Normalne nato pouzivam masť Imacort, ktory obsahuje clotrimazolum. Natrel som si to aj teraz a mam pocit, ze mi to mierne ustupuje.

V pondelok pojdem k urologovi, len som sa chcel pre istotu opytat, ze ci to nemoze byt prejavom nejakej pohlavnej choroby. Asi 3 tyzdne dozadu som mal totiz styk s neznamou zenou, no vsetko prebehlo len s pouzitim prezervativu, aj oralny sex, nic nechranene sme nerobili... Prilozilo som aj fotky, neviem ci to dobre rozoznat, ale su to take cervene flaky. Dakujem za rady.

MUDr.Kazikova   MUDr.Kazikova [Praktický lékař]
Dobrý deň, skor pojde o kvasinkovú infekciu, hlavne keď príznaky po použití mastičky ustupujú. Fotka tu priložená nie je, ale ak bol styk chránený, nie je možné, aby ste chorobu dostal, prezervatív by mal chrániť dostatočne.

Komentáře uživatelů ...

Jano1111
28. 5. 2015 19:31:43
Dakujem pekne, uz mi to preslo, len poslednych par dni mam znovu mensie obtiaze na usti mocovej trubice. Stale tam citim taky zvlastny vlhky pocit, ale ziaden vytok som nemal, len sliznia je vlhka, ale to asi tak ma byt. Ako som spominal mam iste problemy s tym enterococom a podobne priznaky som uz v minulosti mal. Len sa stale tak trocha bojim, ci nemoze ist o nejaku pohlavnu horobu, ale ako vravim, styk som mal len s prezervativom, dakujem.