58120  13. 5. 2015 22:50:34 - Cinnamon

Únava

Dobrý den,
už druhý týden jsem hodně unavená. Přijdu domů, prospím celé odpoledene, najím se a hned jdu zase spát. Zároveň mě bolí v krku, neustále kýchám, mám rýmu a bolí mě hlava, šlachy na rukách a svaly. Připojilo se i svědění a bolení očí, vytéká mi z nich hnis, budím se se zalepenýma očima. Občas pozoruji zažloutlé bělmo. Také žlutý výtok z pochvy. Teplotu nemám. Prosím o radu, zda je nutná návštěva lékaře, nebo stačí odpočinek a léky na alergii, příp. proti bolesti. Děkuji.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, rozhodně svého praktického lékaře navštivte, nejspíš půjde o alergickou reakci na pyly a je potřeba nasadit adekvátní léčbu, aby se vám trochu ulevilo. Lékař by vás měl vidět, aby vyloučil i jinou příčinu vašich obtíží, a měl by vás i doporučit na alergologické a oční vyšetření. Stran výtoku z pochvy bych navštívila gynekologa, mohlo dojít k přemnožení bakterií v důsledku změněné imunity při alergii.
Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S očami by ste si mala zájsť k očnému lekárovi a to čím skor. Skutočne možete mať zápal alebo alergiu a to je nutné liečiť. Rovnako žltý výtok z pošvy tiež nie je nič normálne, hlavne ak pociťujete zápach, pálenie alebo svrbenie, tak sa tiež može jednať o bakteriálnu infekciu a to je nutné nasadiť cielenú liečbu, aby sa zápal z pošvy nedajbože nedostal vyššie. Takže doporučujem každopádne navštíviť lekárov!!!

Komentáře uživatelů ...