58705  24. 6. 2015 14:52:12 - ROman91

Zacervenanie predkozky

Dobrý den,
tento problem mam uz dlhsiu dobu nepomohli masticky (canesten,baktroban)ale napr.asi pred mesiacom mi to znenazdajky zmizlo a po tyzdni sa zase vratilo.pri pohl.stylu sa mi obcas spravia male ranky koza je citliva a zacervenana aj opuchnuta.urolog mi nic nezistil a partnerku mam len jednu.dakujem za akukolvek radu,prikladam foto

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zacervenanie predkozky

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, na fotografii nevidím nic zvláštního, ani začervenání. Můžete mít citlivější kůžičku, proto začervenání po sexu se může objevit, stejně tak i drobné prasklinky.

Komentáře uživatelů ...

Bader
24. 6. 2015 15:43:52
Ťažko je vám niečo poradiť, pretože na fotke sa nezdá absolútne žiaden problém. Všetko vyzerá normálne a bez akýkoľvek zmien.
Jarda1
24. 6. 2015 15:57:35
Drobné ranky po styku bych vůbec neřešil, přijde mi to jak normální. Na obrázku mi přijde vše v naprostém pořádku, žádné zčervenání tam nevidím, ani malé ranky, nic. Někdy může pomoci nechávat si předkožku stále vzadu, předkožku máte, zdá se, dost volno, nemělo by to vadit. Dojde tím k otupění nadměrné citlivosti, po určité době i k zesílení kůže na předkožce a žaludu. Možná by Vám pomohlo toto. Pokud byste zkoušel, tak nesmí vzadu škrtit, nic bolet ani nesmí kůžička či žalud otékat. Je to lepší pro hygienu, funguje to jako úleva při mykózách, po určitém čase to znamená menší přecitivělost odkryté oblasti.