59420  10. 8. 2015 15:54:52 - vasaes

Menstruace ve 13. letech

Dobrý den,
jmenuji se Saša a za týden mi bude 13. Před rokem jsem si sahala tam dolů a druhý den my tekla krev... prvně jsem si to neuvědomila a řekla jsem si že to bude jen první menstruace, jenže ta druhá se neobjevila včera jsem si tam taky sahala a v noci mi tam ukápli asi jen tak 3 kapičky krve. moje otázka byla to menstruace? nepoškodila jsem si tam nic? a pokud to nebila menstruace dostaví se ještě? Děkuji mockrát sem uplně bezradná...

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ahoj Vasaes, nemusíš byť z toho bezdradná, nie je na to žiadny dovod :-). O menštruáciu sa podľa mojho názoru nejednalo, ale skor o mechanické poškodenie panenskej blany a preto sa objavilo slabé krvácanie, kt. do druhého dňa samo ustalo. Menštruáciu určite dostaneš. Ešte máš na ňu more času. Ak by si ale menštruačný cyklus nemala ani po dovŕšení 15 roku života, až potom to bude nutné riešiť s lekárom. Do tej doby buď v kľude a nestresuj sa tým! Vše je v úplnom poriadku!!! :-) pekný deň Ti želám !

Komentáře uživatelů ...

vasaes
12. 8. 2015 14:57:52
Takže už nejsem pana?
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 8. 2015 7:19:14
Ak si si sama mechanicky poškodila panenskú blanu, tak technicky panou nie si. Ale to bez vyšetrenia nie je možné tvrdiť.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky