59456  12. 8. 2015 13:49:36 - Hajni

Injekcia na začiatku tehotenstva

Dobrý deň!
Chcela by som sa opýtať menštruacia mi meška týždeň aj 3 dni robila som si test ktory vyšiel pozitývny. Bola som u doktora ktorý mi povedal že som v tom ale mama s tym nesuhlasila tak mi pichol injekciu na uvolnenie svalu maternice. Plod to vraj nepoškodzuje ani s nim nič spoločné nemá. Vravel mi že ak nedostanem menštruaciu mám prísť na druhú injekciu. Viete mi poradiť čo to bola za injekciu a čo mi to spôsobí? Zostanem tehotna alebo vlastne potratím???

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obvykle sa podáva Agolutin, čo je vlastne progesteron, ktorý v prípade ak žena nie je tehotná, menštruáciu spustí, ale v prípade tehotenstva nie a skor to tehotenstvo podporí a udrží. Takže ak sa krvácanie do 14 dní nedostavilo, test máte pozitívny. Tak ste tehotná a je nutné ísť na vyšetrenie k lekárovi a tehotenstvo si nechať potvrdiť. Miminku injekcia nijak neublíži!

Komentáře uživatelů ...

Hajni
14. 8. 2015 9:41:04
No mne tehotenstvo potvrdil ale mi pichol injekciu ze ak mi pride menštruacia mam prisť na ďalšiu injekciu a potratim...ja to nechcem ale moji najbližší...a ďakujem za odpoveď

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky