59911  7. 9. 2015 18:01:26 - Kacenka123

Bolesti v podbrusku, citlive crevo a plynatost

Dobry den,
je mi 16 let a mam velky strach jit ku doktorovi jakemukoli lebo se bojim ze bych se dostala do nemocnice z nejz mam priserny strach. Muj problem spociva vo viacerych vecech bojim se ze neco neni v poradku s mojimi reprodukcnymi organmi, nekdy ma poboliva na prave strane spodna cast brucha asi vejecnik a nekdy ako keby oblast spojeni maternice se vajecnikmi. Dnes som mala aj silnejsi bolest v tehle oblasti. Dale ak by sem mohla rada by sem se zeptala aj na moje citlive crevo, jako ja ked neco snim tak zaludek mi to v pohode spracuje len potom ked sa to premistni do crev hlavne asi hrubiho tak mam nekdy pocit jako by sem citila kde to jidlo je a nekdy ma o i bilku boli, mam taky zvysenou plynatost. Velmi by som poprosila o radu a pomoc. dekuji vopred a doufam ze tohle nebude moc rozsirovat.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, bolesti v pravé části břicha mohou i nemusí být vyvolány od vaječníků, jejich původ může být i od močových cest nebo střev, i od páteře. Je potřeba vás ale vyšetřit, předpokládám, že pokud nejsou obtíže akutní, tak vše se dá zvládnout ambulantně, a tak se hospitalizace v nemocnici nemusíte bát.
Začala bych vyšetřením u gynekologa, který zkontroluje reprodukční orgány, a pak přes praktického lékaře, který doplní odběry krve a ev. ultrazvuk břicha se zaměřením na další břišní orgány.

Komentáře uživatelů ...