60119  21. 9. 2015 9:49:34 - Adamek95

Suchý penis

Dobrý den,
přítelkyně měla kvasinkovou infekci, zašla k lékaři, dal jí gel/mast, s kterou jsem se měl mazat taky, kdybych měl infekci i já. Ona mi ji dala a ja jsem ji používal 7 dní, vždy 2x denně jsem se namazal. Když jsem přestal mazat, tak se mi vysušil žalud i předkožka. Moc to vidět neni, ale když masturbuji tak je to docela hodně suché a tahá to a jak kdyby se loupe suchá kůže. Mám mast znova začít používat, nebo to mam nechat tak, nebo co mám dělat? Mast byla nějaká vaginální na L, myslim, že to byl Lomexin.
Děkuju za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To je typický dosledok kvasinkovej infekcii. Doporučujem kúpeľ v hypermangáne alebo v odvare z repíku. S krémom pokračujte ďalej. Bude stačiť 1x denne. Ak sa stav do 3 dní nezmení, bude vhodné vyhľadať kožného lekára!

Komentáře uživatelů ...

Adamek95
23. 9. 2015 14:41:13
Zkusil jsem teda ten repík, mažem už druhý den a zdá se mi, že se to zhoršilo. Kvůli krému je kůže vlhká a mastná, ale i tak se mi to šoupe a zdá se mi, že ješte víc. Má to tak být, nebo se to vážne zhoršuje? Poprosil bych vás ještě o nejaký příklad, jak probíhala nějaká léčba kvasinovej infekce u nějakého muže. Děkuji
Kacenka [Porodní asistentka]
24. 9. 2015 12:53:28
Tak v tom prípade vyhľadajte priamo kožného lekára!!! Skuste kúpeľ v hypermangéne. Ak ani to nepomože, je nutný lekár!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot