60255  29. 9. 2015 10:52:23 - Gilgraen

Silná bolest podbřišku a hráze po sytku

Dobrý den,
Včera jsme měli s přítelem styk (trochu divočejší) a po něm mě začal z ničeho nic strašně bolet podbřišek a hráz. Byla to velká bolest uprostřed podbřišku asi jako při PMS, ale daleko silnější, která se zmírňovala, když jsem ležela v klidu, při sebemenším pohybu či zakašlání bolest opět nastoupila. Pak jsem po prášku na bolest usnula a dnes bolest opět při pohybu ozývá. Už se mi to stalo jednou asi zhruba před 3 měsíci, když jsem zvedla těžké břemeno během menstruace. Tenkrát odezněla bolest úplně až po týdnu. Ráda bych věděla, čím by to mohlo být. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Väčšie prekrvenie, hlbšie vnikanie, a "drsnejší styk", to je príčinou vášho problému. Treba sa tomu vyhýbať, ak máte tieto problémy opakovane. Hlbšie vnikanie pri skytu viac dráždi čípok maternice a ten može podráždiť až maternicu a to mnohé ženy vnímajú potom bolestivo. Rovnako záleží aj od fázy cyklu, v ktorej sa nachádzate. Myslím si, že nič vážne to nebude, ale pri opakovaní, tak či tak doporučujem vyšetrenie na gynekológii.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie