60287  1. 10. 2015 12:19:07 - hope

Plísně nohou

Nemohu se zbavit plísní nehtů u nohou. Dozvěděl jsem se, že zaručený lék je Skinetrin. Lék, který se užívá niterně není zrovna levný a tak bych rád věděl, zda s tímto lékem máte nějaké zkušenosti. Údajně po 3 měsících plísně úplně vyléčí. Děkuji předen a zdravím Z. Linhart

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, Skinetrin je jen léčivý přípravek, o jeho účinnosti bych raději nediskutovala. neobsahuje nic, co by plísně ničilo. Doporučuji návštěvu kožního lékaře s předepsáním "normálního" léku.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
2. 10. 2015 0:29:32
Jeden známý měl plíseň nehtů na nohou i na prstech, zabraly mu na to tablety Lamisil, které může předepsat kožní lékař, jsou jen na předpis. Koukal jsem na Skinetrin na internetu, jeto prodávané jako výživový doplněk. Za léčivý účinek tedy nikdo neručí, nejde o lék, neprochází to kontrolami, jak léky při schvalování. Jako složení uvádí kolagen, vitaminy B3 a vit. C. Ani jedna z těchto látek proti mykozám nepůsobí. Nic jiného ve složení neuvádí, takže jedině to může mít placebo efekt, ale ten na plíseň nehtů stačit nebude. Běžte radši na kožní, nevyhazujte peníze. Reklama v naší zemi si nedělá starosti s tím, jestli její tvrzení jsou pravdivá, i když podle zákona nepravdivá být nesmí.
Nelia
18. 10. 2016 22:39:50
Dobrý den, rada by som upozornila, že Skinetrin je podvodny pripravok, ktory sa do ČR a SR dostáva len cez internet nepozornými objednávateľmi. Ale ja sa ani nedivím. Na ulozto sa zobrazujú reklamy hocikomu a potom sa to da lahko objednat. Podrobnosti o týchto podvodnikoch najdete v clanku na: http://hoax.sk/internetove-podvody/kapsuly-skinetrin-proti-plesni-dalsi-blud-od-bludara/ a odporucam neobjednavat a nereagovat na ziadne klamlive bannery slubujuce zazraky. Pridete o peniaze.