60491  6. 11. 2015 9:11:52 - Ronaldo7

Přetrvávající problémy

Dobrý den, před více než dvěma měsíci jsem měl nechráněný sex, 3 týdny poté mi začaly problémy(bílý výtok a pálení při močení). Urolog mi udělal stěry, odběry moči, všechno bylo negativní a že prý mě nemá na co léčit. Dostal jsem antibiotika na 5 dní a bylo mi řečeno, že to mám z prochlazení. Potíže ustoupily, ale za pár dní se znovu
objevily. Doktor mi předepsal další antibiotika na 10 dní. Po dobrání jsem neměl žádné potíže, doktor řekl, že mi nic není. Všechno vypadalo dobře a opět jsem měl sex se stejnou partnerkou. Ale zhruba po 3 týdnech tyto problémy začaly znova. Trochu mě pálí ve špičce penisu při močení a objeví se také kapka bílého výtoku. Tyto dva příznaky mě trápí jen ráno při prvním močení, přes den je většinou vše dobré.
Nevíte o co by se mohlo jednat? Může toto souviset se sexem? I když mi bylo řečeno,
že z toho to nemám. Děkuji za odpověď.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, nechala bych vyšetřit i přítelkyni, může se jednat jen o slabé osídlení kvasinkami, které se vždy při sexu přenesou. Určitě bych nějakou dobu provozovala pohlavní styk s kondomem, dokud nebudou obtíže vyřešeny. Určitě bych provedla odběr moči i na močové infekce.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky