60793  4. 2. 2016 20:58:52 - Swift

Začínajúce depresie

Mám 18 rokov a ešte som nemal priateľku a veľmi ma to trápi. Niekedy sa dostávam na pár dni do depresii. Nedostal som do vienka žiadny talent s ktorým by som zaujal. Vonka moc často nechodím pretože nemám čas, diskotéky ma nebavia "opíjačky" tiež nie aktívne posilňujem už 3 rok jedine v tej posilňovni zabúdam na svoje problémy, chcel by som v živote niečo dokázať a nie len chodiť domov ako posledná ..... Mal by som za niekym zájsť, pretože mám pocit, že sa to stupňuje.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý, mladý muž, osobne si myslím, že každý z nás v živote prechádzal podobným obdobím. Každý človek v niečom vyniká, i keď vám to príde, že nie! To, že nemáte rovnaké záujmy ako väčšina mladých ľudí z vášho okolia, ešte neznamená, že ste menej cenný, alebo, že by ste z toho mal mať depresiu. Doležité je ako sa vy sám vidíte a vnímate. Potom takisto bude vás vnímať i okolie. Doležité je mať v živote nejaký cieľ, venovať sa niečomu, čo vás byví a prináša vám radosť, ako len doma sedieť a ľutovať sa! Vy máte posiľňovanie, čo je super, tak len v tom pokračujte ďalej. To ostatatné príde samo! Moc držím palce!!! Doležité je byť v dobre nálade, mať radosť sám zo seba, byť so sebou spokojný!!!

Komentáře uživatelů ...

spearmint22
4. 2. 2016 22:55:22
Rozumím tomu tak, že vás trápí spíše to, jak se na vás dívá okoli než vy sám. Píšete, že nemáte žádný talent, kterým byste zaujal, ale to přece není nezbytné. Určitě jste pro spoustu dívek zajímavý už svým názorem na "opíjačky", tím, že máte pevnou vůli a posilujete. Jen jste žádnou, která by si toho u vás vážila, zatím nepotkal. Ale to se může každý den změnit, jen se nijak neznepokojujte, že jste něco zmeškal. A už vůbec se nepodceňujte, člověk nemusí vynikat žádným mimořádným talentem, aby mohl žít velmi pěkný a spokojený život, pro někoho můžete být velmi přitažlivý právě tím, že jste zdánlivě "nenápadný".

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy