61029  1. 5. 2016 21:58:08 - Katka88

Otěhotnění bez pohlavního styku

Dobrý den,
vím, že takových dotazů máte spoustu, ale zajímalo by mě, jak je to s otěhotněním bez přímého pohlavního styku. S přítelem jsme se třeli přes oblečení, poté jsem mu provedla orální sex, s ejakuací do úst, ejakulát jsem spolka. Po chvíli mě osahával na přirození. Pokud by měl na ruce nějaké sperma (třeba z otření špičky penisu), je ho po spolknutí dostatek potřebný k otěhotnění? (nemůžu brát HA, tak mám obavy); popřípadě kdyby se kapka spermií dostala na kalhotky, trošku ukáplo v průběhu - dostanou se spermie dovnitř? Stalo se to čtvrtý den menstruace, tu mám pravidelnou po 30 dnech. Jaká je šance, že by došlo k otěhotnění? Děkuji moc za odpověď. K.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Z toho čo popisujete sa otehotnieť nedá. Pravdepodobnosť je rovná nule!!! Okrem hormonálnej antikoncenpie je rada ďalších ochranných prostriedkov, kt. tiež veľmi účinne tehotenstvu zabránite. Tak napríklad možete používať pri styku prezervatív, Pharmatex - spermicíd, možete počítať plodné a neplodné dni a spojiť to s prerušovanou súložou atď... Takže i ženy, kt. nemožu alebo nechcú užívať hormóny sa možu účinne chrániť pred neželaným tehotenstvom.

Komentáře uživatelů ...

Bader
2. 5. 2016 6:25:30
Vami naznačovaným spôsobom sa otehotnieť nedá. V žiadnom prípade. Sperma musí byť priamo zavedené do tela ženy - jedine tak !!!
Katka88
2. 5. 2016 19:45:07
Ani kdyby se dotknul poševního vchodu a měl eventuelně něco na prstech? Je možné považovat 4 den menstruace za neplodné období? Děkuji :-(
Bader
3. 5. 2016 6:31:30
Obdobie MS je považované za neplodné dni.
Katka88
4. 5. 2016 21:32:11
Moc děkuji za reakce... Takže můžu být klidná, žádná šance? Rozumím tomu dobře, že bez pohlavního styku, tedy bez ejakulace do pochvy, popř. v blízkosti pochvy, nebo po zanesení čerstvého a většího množství sperma dovnitř, otěhotnět nelze? Omlouvám se, mám nervy a potřebuji se ujistit... Ani kdyby bylo něco málo na prstě a dotklo se poševního vchodu? Děkuji.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk