61664  28. 6. 2016 8:30:58 - xero

Slabá erekcia

Dobrý deň. Mal som problém s chlamídiami. Po jeho odstránení mám problém s erekciou. Je slabá, krátka alebo ju vôbec nemôžem dosiahnuť. Dá sa s tým niečo robiť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, niekedy po prekonaní nejakej choroby, alebo i samotnou jej liečbou sa može dočasne znížiť libido, kvalita erekcie a podobne... Dala by som tomu čas. Ak napr. po 1 mesiaci sa stav vobec nezlepší, ba naopka výrazne zhorší, doporučujem riešiť to s lekárom! Je nutné vylúčiť ďalšiu fyzickú príčinu.

Komentáře uživatelů ...

xero
28. 6. 2016 11:13:16
Problém je v tom, že mne návštevu u lekára poisťovňa neuhradí. Preto by som rád vedel či je to pri tomto ochorení bežné a čo s tým. Liečba bola úspešne ukončená asi pred pol rokom. Mohlo to spôsobiť problém s prostatou?
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 6. 2016 7:31:30
Bežné to nie je, časom sa stav može zlepšiť alebo úplne napraviť, to ale nik dopredu nevie, ale len za ideálnych podmienok, pokiaľ za to nemože iný problém. Ak nemáte pojistenie, k lekárovi tak či tak ísť možete, len si vyšetrenie uhradíte sám. V tom by som problém nevidela.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie