61792  3. 7. 2016 20:44:29 - JankaFlute

Som tehotná?

Dobrý večer :) Už tretí deň ma príšerne bolia prsia, hlavne bradavky, mán ich neskutočne bolestivé a citlivé vadí mi aj tričko aj keď na ne fúknem. Cca týždeň ma bolia aj kríže a brucho občas. Mám aj dosť navretú žilu na nohe (vraj príznak tehotenstva) S priateľom mávame nechránený sex, ejakuluje do mňa, len v plodné dni nie. Ale minulý mesiac začiatkom júna sa stalo aj cez plodný deň. No 16.6. Som dostala menzes a trval cca 7 dní, bol rovnaký ako vždy. Včera ráno som si robila aj tehotenský test značky Pepino zakúpený v drogérii, ale vyšiel negatívny. Je možnosť že som napriek menštruácii a negatívnemu testu tehotná? Ďakujem :)

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, pokud by opravdu plodné dny i pohlavní styk byly před měsícem, touto dobou by již těhotenský test byl v případě těhotenství pozitivní.
Nepíšete, jak si určujete plodné a neplodné dni. Pokud jen orientačně a ne ovulačníni testy, pak nelze vyloučit, že ovulaci nemáte přesně v polovině cyklu, ale může být i např.před koncem cyklu.
Těhotenské příznaky při opravdovém těhotenství jsou reakcí těla na hCG, tedy pokud již máte nějaké příznaky a jste těhotná, těhotenský test by to měl ukázat. Vzhledem k tomu, že je negativní, si myslím, že ve časem případě o těhotenství nejde.

Komentáře uživatelů ...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk