61897  8. 7. 2016 15:48:23 - frete

Zápal na predkožke

Dobrý deň, píšem vám už zase s mojím zdá sa nevyliečiteľným problémom, teda že sa mi zase zapálila predkožka, pričom tento jav sa opakuje už pomaly každý druhý mesiac a najhoršie je na tom to, že je to stále na tom istom mieste ako na obrázku, a že som medzitým stále nemal žiaden pohlavný styk. Bol som s tým minulý rok u kožnej doktorky, urobila mi ster a výsledok bol ten že to nie je nič vážne. Používal som na to Altargo, ale nie som si istý že keď mi to zmizne, či je to zásluha tej mastičky alebo mi to mizne samo. Ja už fakt neviem čo mám robiť aby sa mi to stále nevracalo, čo robím zle? Súvisí to so stravou? Alebo s hygienou? Alebo s tým že masturbáciu vykonávam nasucho (kvôli treniu predkožky o žaľuď)? Alebo zase mám ísť ku kožnej lekárke, čo mi ako sa zdá vôbec nepomôže? Už som zúfalý :(

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zápal na predkožke

MUDr.Masek   MUDr.Masek [Urolog]
Dobrý den. Pokud je problém takto chronický doporučuji zvážit provedení obřízky, která většinou problém vyřeší. S pozdravem LM.

Komentáře uživatelů ...

Patrik669
8. 7. 2016 16:09:24
Dobrý deň ... Pred 2 mesiacmi som to mal tiež Ide o zanet ktorí behom pár dní prejde... Stači si to oplachovať vo važnej vode.
Jarda1
8. 7. 2016 17:15:54
Oplachujte co nejčastěji vlažnou vodou, teď v horkém počasí to chce nosit volné oblečení a spodní prádlo. Místo slipů radši boxerky nebo trenýrky. Pokud vzadu neškrtí, tak bych co nejvíc nechával předkožku staženou dozadu, aby místo bylo na vzduchu. Pokud s tím máte časté problémy a předkožka není úzká, tak by možná bylo vhodné ji mít trvale vzadu, i v době, kdy potíže nejsou, jaksi preventivně. Má to tak dosti mužů, není to něco neobvyklého.
Jarda1
8. 7. 2016 17:30:53
Co se týče té masturbace, tak momentálně bych si dal aspoň týden přestávku. Přetahovat kůžičku, na které je zánět jí neprospěje a ani dráždění žaludu jinak vzhledem k zánětlivému místu není vhodné. A po zhojení po této činnosti vždy důkladně opláchněte žalud a předkožku, pokud to neřešíte celkovou sprchou. Pokud se to nezlepší, tak bych v pondělí zašel na kožní.
frete
8. 7. 2016 19:05:10
V predchádzajúcich prípadoch som masturboval aj počas zápalu, ale teraz som si uvedomil, že to asi fakt nie je dobré pre pokožku, takže súhlasím s tým že by som mal na čas prestať. Nosím len trenírky a boxerky, takže to nie je problém. Nad stiahnutou predkožkou som tiež rozmýšľal, takže to vyskúšam ako to bude fungovať. Výplach vlažnou vodou tiež budem robiť, len neviem či si mám na to dať ten Batrafen, alebo Altargo čo mi zostali z minulého roku. Inak vďaka za rady.
Jarda1
8. 7. 2016 21:55:37
Jestli tam máte taky tak horké počasí, tak to vede k častějším zánětům předkožky a žaludu. Nevím, jestli to je mykotická infekce, osobně bych zkoušel co nejvíc oplachovat, nechávat místo na suchu a asi zatím ničím nemazal. Do pondělka by se to mohlo dosti zlepšit. Co se týče stáhnuté předkožky, tak pokud na to nejste zvyklý, tak ji nenechávejte přes noc. Část mužů ji má trošku užší a trvale stažená předkožka jim vadí. Během dnes si všimnete případného otoku nebo bolestivosti, to by být nemělo, ale stačí předkožku vrátit třeba na půl hodiny a pak zase stáhnout. Jelikož ty potíže máte častěji, tak by asi bylo nejlepší nosit předkožku vzadu trvale, není to nic neobvyklého. Nakonec někdy kvůli častým balanitidám lékaři posílají na obřízku. To mi přijde zbytečné, dost mužů s tím nemá nejmenší problém mít předkožku trvale vzadu.
Jarda1
13. 7. 2016 12:54:27
Už je zánět pryč?
frete
19. 7. 2016 10:20:10
Áno, už to zmizlo. Ale aj tak by som sa rád dočkal niekedy oficiálnej odpovede na môj problém, než sa to zase objaví :(

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot