61898  8. 7. 2016 15:51:52 - Honza09

Těhotenství

Dobrý den, je mi 26 a přítelkyni 24, ve středu 29.6. jsme měli chráněný styk (kondom durexový) a najednou uvnitř byla taková žluto-bílá tekutina(nejspíše moje moč, omylem jsem si zapoměl dojít na wc)
A pak jsem ho do přítelkyně strčil pořádně a najednou to nějak divně zaznělo jak kdyby si někdo z nás uprdl , rychle jsem ho vytáhl a znovu ten zvuk, z přítelkyně vyteklo něco bílého jako sperma ale dalo se to roztáhnout mezi ukazováčkem a palcem(podle mě poševní sekret). Poté měla dostat v pátek 1.7. Menstruaci, ale odjela na Slovensko a menstruace se jí zpozdila , ale dostala jí v úterý 5.7., pro informaci(kondom prasklý nebyl a nezklouzl mi, měl jsem ho až u varlat) , chci se zeptat jestli může být těhotná a jaká je pravděpodobnost že by mohla být. A kdy6 dostala menstruci, tak by neměla být těhotná nebo snad jo? Děkuji předem za odpověď

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, styk byl chráněný a kondom nepraskl, nemá tedy být přítelkyně z čeho těhotná.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
8. 7. 2016 17:26:26
Poněkud jsem se pobavil jazykem, u lékaře se obvykle volí jiné výrazy, než když člověk se baví s kamarády nebo partnerkou. Myslím tím "jako kdyby si někdo z nás uprdl", "strčil jsem ho", "vytáhl jsem ho" ap. Pokud kondom prasklý nebyl, zůstal na penisu a nedošlo k jeho sesmeknutí, není důvod mít obavy.
Honza09
9. 7. 2016 12:04:53
Děkuju moc za všechny odpovědi , a omlouvám se za ty výrazy ale psal jsem to ve stresu a spěchu

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk