61908  9. 7. 2016 13:10:00 - Zdenekdeda

Odmítání

Dobrý den.
Partnerka, se kterou mám vztah cca 25 let se na stará kolena zbláznila a není s ní řeč. Je již po přechodu, ale vypadá jako mladá. Stojící prsa, krásná postava. Našla si partu z univerzity 3. věku, intenzivně s nimi chodí cvičit a odmítá byť náznak něčeho o sexu. Že už je stará, že už nechce. Přitom z těch bab je výrazně nejkrásnější, i když některé jsou o spoustu mladší. poslední sex. aktivitu jsme měl cca před rokem, když se trochu přiopila , chytla mi ruku a strčila si ji pod kalhotky do klína Začal jsem jí hladit a ona normálně vlhla. Ne tak jako před lety, to byl přímo vodopád (víc jak jiné), ale běžně. Začala, že se počurala, asi chudák zapomněla, jak vlhne přirození při sexu. K souloži nedošlo, neb jsem zdravotně postižený a pro erekci musím mít podporu (já konkrétně cialis) po dlouhé stimulaci rukou naznala, že chce orgasmus a udělala si to sama ( napřed kltoris a těsně před vrcholem si strčí prsty druhé ruky do pochvy. Přitom to dělala přede mnou, tak, jako kdysi, když mi ukázala, jak si to umí udělat a tu ukázku mi dala jako jakýsi sexuální dárek.Jinak dokud jsme souložili, říkala, že díky mému si to dělat nepotřebuje, ale při souloži si pomáhala hlazením poštěváčku(má ho daleko od pochvy) a před vrcholem na mě prudce dosedla a s výkřikem vyvrcholila, což uměla třeba 5 krát po sobě. Díky mým rozměrům tak dráždila čípek až zjistila,že něco je špatně, takže vyšetření, nezhoubné cosi v děloze, tu jí odňali, ALE I POTOM SEX USPOKOJIVĚ PROBÍHAL uspokojivě, jen po dosednutí při orgasmu pak neříkala zkrátit, zkrátit.
Vysvětloval jsem jí, že orgasmus potřebuje kvůli chemii a že endorfin z poskakování s babama je ubohá náhražka a že se ke všem chová podrážděně, i k dceři a ostatním, načež řekne, že jen ke mě, protože pořád bych chtěl "to".
Co s tím? Dávat jí tajně ženskou viagru (Lovegra)? I tu už jsem si opatřil ze zahraničí.

zdenek.kalasek@volny.cz

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Dobrý deň Zdenekdeda. Rozhodne a za žiadnych okolností by som tajne nedávala žiadne lieky komukoľvek. Buď má Vaša partnerka na Vás chuť alebo nie. Jej nechuť môže súvisieť ako píšete s prechodom. Ale čo je pre Vás podstatnejšie, že ak ste spolu 25rokov, že by ste sa mali porozprávať. Pre Vás je sex evidentne podstatný. Povedzte jej o svojich pocitoch. Sex má byť aj o blízkosti a potrebe byť s druhým človekom.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy