6297  22. 11. 2009 16:27:58 - Bob

Žádná ejakulace

Dobrý den, Prosím o radu. Je mi 30 let. Před nedávnem jsem absolvoval urologické vyšetření, které potvrdilo mé problémy s močením (slabý proud moči, časté chození v krátkém intervale). Doktor mi potvrdil zvětšenou prostatu a provedl následné vyšetření přes konečník. Od té doby však nemohu např. masturbací dosáhnout žádné ejakulace. Mám obavy, zda tento jev je v pořádku a proto prosím o radu co s tím, kam se mohu obrátit nebo jak tento problém řešit. Děkuji za odpověď.

Robert

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý Robert, tomuto stavu se říká opozděný výron spermatu tedy Eiacilatio Retardata. Obvykle u mužů s tímto problémem dochází k vyvrcholení, ale nedostaví se žádná ejakulace, tedy výron spermatu. příčina je různá, může to být způsobeno nervovou nebo špatnou hormonální regulací, postižením v oblasti svaloviny pánve a samozřejmě onemocněním prostaty. takže z toho plyne to, že když dáte do pořádku prostatu, tak se opět ejakulace vrátí, jen je to nutný řešit s urologem.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie