7190  2. 1. 2010 17:31:08

Předčasná ejakulace - ano či ne?

Dobrý den, jsem 16 let starý a mám zřejmě problém s předčasnou ejakulací. Už při orálním sexu mi stačí 30 sekund k ejakulaci. Můj první sex byl nedávno - a to s kondomem a stačilo mi asi 10 přírazů a byl jsem. Docela dost mi to vadí a musím stále nad tím přemýšlet. Už kvůli mé partnerce je to velmi trapné. Děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jste moc mladý a chce to čas, je to předčasná ejakulace, ale netřeba hned dělat paniku. Už jsem tu popsala mnoho rád a triků jako si poradit s předčasnou ejakulací, tak v sekci sexuologická poradna si je přečtete.

Komentáře uživatelů ...

2. 1. 2010 18:35:31
Prvé realne sexualne kontakty su bežne i takéto. Ste velmi vzrušený pred samotným aktom a nové skutočnosti, ktoré prežívate to ešte znásobujú. Výsledkom je rýchly orgazmus. Môže sa to viac krát zopakovať pretože žijete len náhodným sexualnym životom. Pri častejšej frekvancii časový interval k dosiahnutiu vášho orgazmu sa bude predlžovať a naučite sa i ovládať tak že najprv uspokojíte partnerku a až potom seba. Dá sa dosiahnuť i spoločný orgazmus ale to až neskôr. Zatial si nekomplikujte život predčasnou ejakuláciou. Uživajte si spoločné chvíle a učte sa spoznávať jeden druhého. Ak by podobný stav pretrvával i po roku, aspoň trochu pravidelného sexu, potom sa treba spýtať opäť.
2. 1. 2010 22:35:25
dekuji velmi pekne..doufam že máte pravdu.
19. 1. 2010 1:59:48
skus si ho před šukem vyhonit,nebo jí řekni at ti ho vykouří.Uvidíš že na druhé kolo vydržíš i 15 min.čest

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie