7256  4. 1. 2010 11:01:28

Sledování porna v erotic.salónech

Přítel navštěvuje 5 krát do týdne kabinky v erotic.klubech,a sleduje různé žánry hlavně retro+voguer? Že bez toho nemůže být? Samozřejmě, že masturbuje, myslím si že mě obírá a sex a je to už nemoc? Úchylka? Co dělat? Sex spolu máme ale tak 1xtýdně, je mu 42 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V této oblasti je velmi těžko určit co je úchylka a co ne. Pokud to potřebuje 5 krát do týdne, tak to už za úchylku by jsem považovala, protože váš sexuální život je pak chudobnějším. Kdyby to nemělo vliv na váš sexuální život, no tak budiž, ale jeden krát do týdne styk s vámi a 5 krát v nějaké kabince, tak to už problémem je. Hlavně jestli vy vyžaduje víc styků v průběhu týdne a nestačí vám jen jednou za týden. Pokud se to potřebuje koukat, tak na erotické, nebo porno filmy se klidně můžete koukat společně a pak to zakončit společným stykem. Pokud to on bude odmítat, tak pak by bylo vhodné navštívit sexuologa.

Komentáře uživatelů ...

6. 1. 2010 15:39:32
Myslím, že to trochu preháňa. Nahradzuje si svoje sexuálne potreby týmto spôsobom. Je to už asi patologické a vhodné na konzultáciu z jeho strany u odborníka. Ak vy si vyžadujete viac sexu ako on vám dáva máte na to právo. Nemal by sa utekať do salónu. On vie prečo to robí a ak sa chce z toho dostať ON musích cieť to riešiť. Ak je sním o tom kľudná reč naznačte mu svoju obavu. Držím palce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie