7263  4. 1. 2010 14:49:09

Bolest na levé straně podbřišku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Pravděpodobně jsem po druhé těhotná. MS se nedostavila, těhot. test vyšel pozitivní i příznaky jsou, na potvrzení od lékařky však čekám do středy-to ordinuje moje doktorka. Ale chtěla bych se zeptat od dnešního rána mě bolí levá strana podbřišku-celkem ostrá nepříjemná bolest. Je to běžné? Nemůže se jednat o mimoděložní těhotenství? Předem moc děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bolesti v podbřišku v prvních třech měsících je dost běžné. Jestli se jedná o dvouděložní, tak to nevím a nemám jak potvrdit ani vyvrátit. Pokud je to skutečně moc silná bolest, tak nečekejte na vyšetření, ale běžte na pohotovost.

Komentáře uživatelů ...

26. 5. 2010 22:44:47
Dobrý den, mám bolesti zad v dolní části a tlak nejdříve v pravé části podbřišku, a teď v pravé části podbřišku-. Je to taková tahavá bolest. Ne moc silná, ale vím o ní. Doktorka mi na záda předepsala Aulin, ale přijde mi, že nezabírá. A ta bolest v podbřišku přetrvává. Poslední menstruaci jsem měla pouhé tři dni a byla opožděna o cca 18 dní. Těhotenský test mi nic neukázal, může se však o těhotenství jednat?
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 5. 2010 8:35:20
Pokiaľ bolesti pokračujú, liečba nezaberá, je nutné opäť vyhľadať lekára. je nutné vyšetrenie a overenie si, či je všetko v poriadku.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk