7615  17. 1. 2010 18:19:31

Masturbace ve 13 letech

Mám 13 let a rád masturbuji, ale vždy když domasturbuji, vystříknu a potom po době asi pol hodiny alebo víc mám ještě mokré kalhoty, proč to je tak?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To je normální a dost běžné. S tím sa moc dělat nedá. Malilinká část ejakulátu zůstává v mučové rúre, takže pak po samotní ejakulaci, vlivem gravitace se uvolní a vyteče ven. Ale je to jen malý flíček, ne velké množství, udělá se jenom tečka na slipech. Po masturbaci si penis umyte a důkladně vysušte, tak mokrou skvrnu do určité míry ovlivníte.

Komentáře uživatelů ...

17. 1. 2010 22:17:42
V močovej trubici vám po masturbácii zostávajú posledné kvapky ejakulátu a tie samovolne vytekajú von i neskôr. Aby ste tomu predišiel môžete sa po masturbávcii vymočiť tým i posledných kvapiek ejakulátu v močovej trubicii sa zbavíte.
21. 1. 2010 11:42:31
Takže určite sú dobre rady, ktoré sa tu píšu, avšak pokiaľ po masturbácii po viac ako pol hodine máš mokré trenky, alebo kalhoty, nie je to tým, že v močovej rúre sa nachádza zbytok ejakulátu a ten ti vytečie. Máš málo rokov, ako píšeš 13 a môže to byť tým, že v tomto veku sa vzrušíš čo najčastejšie a preto samovoľne vyteká ejakulát. Pokiaľ by ejakulát zostal v močovej rúre, vytečie v tom momente keď sa mastrurbuješ a to len trocha, pokiaľ je tam toho viac, je to ďalšie vzrušenie. Mal som malých pacientov, ktorí sa dokázali vzrušiť takmer každú hodinu a s týmto malý problém, pretože chodili na WC aj počas školských hodín.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie