7873  25. 1. 2010 23:08:07

Ejakulace nikde

Dobrý den, mám následující problém. Při sexu neejakuluji. Erekce je časově nadstandartní. Bohužel mám obavy, jestli mohu mít v budoucnu děti. Ejakulace se dostavuje většinou následující noc a vzhledově mi připadá nestandartní. Jinde už mi radili, ať jdu na testy, abych věděl, zda můžu mít děti alespo přes umělé oplodnění. Ale jak mám "dát" vzorek, když žádný není? Zkoušel jsem docílit ejakulaci na základě mnoha rad o stimulaci a podobně, ale nepomohlo to.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nejsem sice odborníkem na slovo vzatým v táto oblasti ale obávám se, že máte tzv. eiaculatio retardata = opozděný výron ejakulátu. Obyčajně je to porucha v nervové nebo hormonální regulaci, také však potíže v oblasti svaloviny a onemocnění prostaty. V každém případě to musíte řešit s odborným lékařem.

Komentáře uživatelů ...

26. 1. 2010 20:11:53
Dobre vám radili.Bez laboratornej kontroly sa ťažko niečo dozviete. Váš ejakulát vám pomôžu získať i inou cestou ako je vlastná masturbácia. I tak váš stav je hodný konzultácie. Riešte to čím skôr.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie